Atakum meclisinde 12 madde görüşüldü

Atakum meclisinde 12 madde görüşüldü
Yayınlama: 05.02.2024
A+
A-

Atakum Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşiminde görüşülen 12 maddeden 11’i ilgili komisyonlara havale edildi.

 

Samsun’un Atakum Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Birleşimi, belediye binasında bulunan Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Dilek Çınar başkanlığında yapıldı. 12 maddenin yer aldığı toplantıda 11 gündem maddesi daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, 1 maddede ise Hukuk Komisyonu Üye Seçimi yapıldı.

 

 

Meclis üyesi İYİ Parti’den istifa etti

 

Atakum Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili Fikret Can Demir’in partisinden istifa ederek, ‘bağımsız meclis üyesi’ olarak yoluna devam edeceğini açıklaması üzerine yerine seçilecek Hukuk Komisyonu Üye Seçimi, ’kapalı oylama’ ile yapıldı. İYİ Parti Grubu, Demir’in yerine Özlem Danışman’ı aday gösterdi. Yapılan kapalı oylama sonucu İYİ Parti’den istifa eden Fikret Can Demir’in yerine Hukuk Komisyonuna Özlem Danışmak seçildi.

 

 

170 milyon TL’lik kredi talebi

 

Mecliste İller Bankası A.Ş.’den kullanılmak üzere kredi talepleri de komisyonlara havale edilmesine ‘oy birliği’ ile karar verildi. Mecliste görüşülen 5 gündem maddesinde 2024 yılı muhtelif mahallelerde kullanılmak üzere “Sathi kaplama yol yapım işi için 70 milyon TL kredi talep edilmesi”, “Asfalt yol yapım ve onarım işleri için 35 milyon TL kredi talep edilmesi”, “Parke döşeme ve yol yapım işi için 25 milyon TL kredi talep edilmesi”, “Parke mal alım işi için 20 milyon TL kredi talep edilmesi” ve “Kum, mıcır mal alım işi için 20 milyon TL kredi talep edilmesi” maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

Toplantıda ayrıca Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Salon-Kültür Merkezi Binası’na “T.C. Atakum Belediyesi Ata Sahne Sanat Merkezi” isminin verilmesi teklifi de komisyona havale edildi.

Atakum meclisinde 12 madde görüşüldü

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.