Arabayla gezdirilen Atike Teyze çocuklar gibi eğlendi

Ardahan’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 2 çocuk annesi Atike Değerli’nin (74), Huzurevi yönetimine ilettiği istek yerine getirildi. Atike teyze müzik eşliğinde arabayla Ardahan’ı dolaştı.

Arabayla gezdirilen Atike Teyze çocuklar gibi eğlendi
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Ardahan’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan Atike Değerli görevlilere “Arabada müzik dinleyerek gezmek istiyorum “diyerek istekte bulundu. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurettin Kesler de yaşlı teyzenin isteğini yerine getirip onu mutlu etmek için, otomobiliyle sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayalini gerçekleştirdi. Atik Teyze, bu hayalini kendi otomobili ile gerçekleştiren huzurevi müdürüne teşekkür etti.

Bakan Göktaş da paylaştı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da paylaşımı alıntılayarak, “Atike teyzem ellerinden öperim. Gülümseyen yüzünle günümüz şen oldu. Yaşlılarımıza sadece şefkatli bir bakım vermekle kalmayıp isteklerini ve hayallerini yerine getirmeyi de vazifemiz olarak görüyoruz. Senin mutluluğun ve hayır duan bizim en büyük hazinemiz” ifadelerini kullandı.<

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.