Altın en iyi yatırım aracı olmaya devam ediyor

Son zamanlarda sürekli yükselişte olan altın fiyatları, vatandaşı kara kara düşündürüyor. Düğünlerin ve hanımların vaz geçilmez takısı olan, aynı zamanda yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih edilen altın, önemli bir yatırım aracı olmaya devam ediyor.

Altın en iyi yatırım aracı olmaya devam ediyor
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

Van’da 35 yıldır kuyumculuk mesleğini sürdüren Hasan Sevgi, altın fiyatlarında artış olduğuna dikkat çekerek, çeyrek altın 3 bin 500 TL, yarım 6 bin 900 TL ve tam altının da 13 bin 600 TL olduğunu söyledi.

Sevgi, “Bizler bu sektörde olduğumuz için istiyoruz ki her zaman insanlar altın alsınlar. Eğer işçilikli ürün istiyorsanız yatırım için o ürünü en az 1 yıl kullanmanız lazım. Çünkü hemen satarsanız zarara uğrarsınız. Zarar etmek istemiyorsanız çeyrek, yarım, gram ya da 22 ayar bilezik almanız lazım. Ama set alıp zarar etmek istemeyen müşterilerimiz için de çeşitlerimiz var. Evlenecek genç adaylarımız için uygun fiyatlı ürünlerimizde mevcut. 8 ayar ve 14 ayar kolyelerimiz var. Fiyatlarımız 2 bin 800 TL’den başlıyor. Gerçekten gümüş fiyatına altın satıyoruz. İstiyoruz ki her kadının bir altın kolyesi olsun. Bizler yatırım için gram altını öneriyoruz. 24 ayar has külçe altını öneriyoruz. Normal değeri çok yüksek olan ürünleri Van halkı için biz uygun fiyata satıyoruz. Çünkü başta da belirttiğimiz gibi herkesin bir kolyesi olsun istiyoruz. Nişan yapmak isteyen gençlerimiz de var. Onları da unutmadık. Onlar içinde 2 bin 800 TL’den başlayan alyanslarımız var. Ürünlerimiz garantili olduğu için değişimlerimiz de var. Amacımız müşteriyi memnun etmek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.