Ali Osman Özdemir’den yeni kitap: Saatsizler

Geçtiğimiz yıl İlk kitabı “İyiliğin Ardında” ile edebiyat dünyasına ‘merhaba’ diyen Yazar Ali Osman Özdemir, yeni öykü kitabı ‘Saatsizler’ ile okuyucusuyla buluşuyor.

Ali Osman Özdemir’den yeni kitap: Saatsizler
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Yazar, kariyerinin ikinci kitabı Saatsizler’i eve, öze, içe dönmenin kitabı olarak tanımlıyor.

28 kısa öyküden oluşan Saatsizler’in her bir öyküsü ayrı bir dünyaya açılıyor ve zihin dünyasında çarpıcı, etkileyici izler bırakıyor. Yazar, her biri ayrı bir giz taşıyan öyküleriyle okuyucunun hayal gücüne hitap eden şaşırtıcı olaylar ve karakterler ortaya koyuyor.

Öykülerinde yazar, zamanın ve mekânın sınırlarını aşarak insanın ruhunu, doğayı ve hayatı anlatıyor. Kimi öyküler fabl, kimi fantastik, kimi gerçekçi bir üslupla kaleme alınmış.

DH Yayınları’ndan çıkan kitabın öyküleri arasında hem ortak hem de farklı temalar bulunuyor. Öykülerdeki farklı temalar ise yazarın üreticiliğinin ve çeşitliliğinin göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Yazarın duygu ve düşünceleri etkileyici bir şekilde ve akıcı bir dille ifade ettiği kitabın adı “Saatsizler” öykülerin temasını yansıtıyor. Saatsizler, zamanı hapsetmeye çalışanlara meydan okuyan ve bu uğurda mücadele veren insanları anlatıyor. Bu insanlar, kimi zaman hayatın kıyısında kimi zamanda hayatın başka bir çağında kendilerini tanımaya çalışıyorlar. Bazen mutlu, bazen hüzünlü, bazen umutlu, bazen korkulu olan bu insanlar, okuyucunun da kendisini sorgulamasına vesile oluyor.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.