AK Partili Lütfiye Selva Çam’ın babası hayatını kaybetti

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam’ın babası Hacı Taha Fadıl Ağım hayatını kaybetti.

AK Partili Lütfiye Selva Çam’ın babası hayatını kaybetti
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

Hacı Taha Fadıl Ağım’ın cenazesi Hacı Bayram Velî Camiinde öğlen namazının ardından, Ankara- Gölbaşı mezarlığına defnedildi.

AK Partili Lütfiye Selva Çam'ın babası hayatını kaybetti

“BABACIĞIM NUR İÇİNDE YAT”

Lütfiye Selva Çam sosyal medya paylaşımında “Biricik canım babam Hacı Taha Fadıl AĞIM bugün Cuma saatinde Hakk’a yürüdü. Tertemiz o güzel gönlü ile, Rabbimizin ismini zikrederek, Ondan geldi, Ona kavuştu. Yarın (Cumartesi 14 Ekim) Öğlen namazına müteakip Hacı Bayram Velî Camiinde cenaze namazı kılınacak olup, Ankara- Gölbaşı mezarlığına defnedilecektir. Fatiha ve dualarınızı bekleriz. Mekanın cennet olsun babacığım nur içinde yat.” ifadelerini kullandı.

 

Biricik canım babam Hacı Taha Fadıl AĞIM bugün Cuma saatinde Hakk’a yürüdü.
Tertemiz o güzel gönlü ile, Rabbimizin ismini zikrederek,
Ondan geldi, Ona kavuştu.

Yarın (Cumartesi 14 Ekim) Öğlen namazına müteakip Hacı Bayram Velî Camiinde cenaze namazı kılınacak olup, Ankara-… pic.twitter.com/N2LO8gwo1R

— Lütfiye Selva Çam (@selvacam) October 13, 2023

 

AK Partili Lütfiye Selva Çam'ın babası hayatını kaybetti

TAZİYE MESAJLARI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: AK Parti Ankara Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Lütfiye Selva Çam’ın vefat eden kıymetli babası Taha Fadıl Ağım’a Allah’tan rahmet; başta Lütfiye Hanım olmak üzere, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül: Önceki Dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam hanımefendinin muhterem babası Taha Fadıl Ağım’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah sabır versin.

AK Parti TBMM Başkan Vekili Bekir​ Bozdağ: Ankara milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam Hanımefendinin vefat eden babasına Allah’tan rahmet, Değerli Milletvekilimize ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet,makâmı âlî olsun,inşallah.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren: Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam’ın vefat eden değerli babası Hacı Taha Fadıl Ağım’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temenni ediyorum.

AK Parti Kadın Kolları: Ankara Milletvekilimiz, önceki dönem AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın babası Taha Fadıl Ağım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, başkanımıza ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Mekânı cennet olsun…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.