AK Parti’den, Saadet Partisi’nin İsrail iftirasına sert tepki!

Yasama çalışmalarının devam edildiği TBMM Genel Kurul’unda AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Saadet Partili (SP) Hasan Bitmez’in ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’ iddiasına sert tepki gösterdi.

AK Parti’den, Saadet Partisi’nin İsrail iftirasına sert tepki!
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

Yasama çalışmalarının devam edildiği TBMM Genel Kurul’unda AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Saadet Partili (SP) Hasan Bitmez’in ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’ iddiasına sert tepki gösterdi. Akbaşoğlu, “Nil’den Fırat’a Büyük İsrail’i kurmak isteyenlere en büyük cevabı veren AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

AK Parti'den, Saadet Partisi'nin İsrail iftirasına sert tepki!

AK PARTİ’DEN SP’YE TEPKİ

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşmelerine devam edildiği TBMM Genel Kurul’unda SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’ iddiasının üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu sert tepki gösterdi.

‘MESNETSİZ ORTAYA KOYMUŞ OLDUĞU KONUŞMAYI REDDEDİYORUZ’

Akbaşoğlu, “Mesnetsiz ortağa koymuş olduğu konuşmayı reddediyoruz. ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’. Allah’tan korkmak lazım, kuldan utanmak lazım. 15 Temmuz uluslararası darbe ve işgal girişiminin hemen akabinde yapılan operasyonlarla askeri harekatlarla Nil’den Fırat’a Büyük İsrail’i kurmak isteyenlere en büyük cevabı veren AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

AK Parti'den, Saadet Partisi'nin İsrail iftirasına sert tepki!

‘BİZ BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİ TARİHİN ÇÖP SEPETİNE ATAN BİR İKTİDARIZ’

Türkiye’nin rolüne dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, “Biz büyük ve güçlü Türkiye’nin hatta Türkiyesiz Orta Doğu’da da dünyada da küresel denklem kurulamayacak bir proaktif dış politikanın temsilcisiyiz. Biz sözde Kürdistan adı altındaki gerçekleştirilmeye çalışılan Nil’den Fırat’a Büyük İsrail projesini tarihin çöp sepetine atan bir iktidarız” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.