Ak Parti 28 Belediye Başkan Adayını Yarın Açıklayacak

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Gözler adaylara çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın İstanbul da dahil olmak üzere 12 büyükşehir ve 16...

Ak Parti 28 Belediye Başkan Adayını Yarın Açıklayacak
Yayınlama: 06.01.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Gözler adaylara çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın İstanbul da dahil olmak üzere 12 büyükşehir ve 16 ilde AK Parti’nin belediye başkan adaylarını açıklayacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın adaylarını duyuracağı iller de netleşti.
İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Bursa, Aydın, Balıkesir, Mardin, Muğla, Samsun ve Ordu Büyükşehir belediyeleri ile Giresun, Elazığ, Artvin, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Bayburt’un adayları yarın ilan edilecek. Aday gösterilecek isimlere dün itibarıyla adaylıkları tebliğ edildiği de öğrenildi.
Yarın saat 14.00’te başlaması planlanan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını gerçekleştirecek. Daha sonra büyükşehirler başta olmak üzere alfabetik sırayla illerin belediye başkan adayları tek tek açıklanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.