Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Başkent Kulisi’nde

Başkent Kulisi önemli isimlerle birlikte Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutuyor. Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi bu hafta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ağırlayacak.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Başkent Kulisi’nde
Yayınlama: 05.03.2023
A+
A-

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor.

BAKAN TUNÇ, BAŞKENT KULİSİ’NDE TÜM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLANDIRACAK

Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu günü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olacak. Yılmaz Tunç, Türkiye’deki yeni dönem adalet sisteminin hedeflerini Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

YARGIDA YAPISAL REFORMLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Programda ayrıca Mehmet Acet’in ‘Yeni dönemde Adalet Bakanlığının hangi hedefleri var? Yargının yapısal sorunlarıyla ilgili reformlar devam edecek mi? Türk Silahlı kuvvetlerine dönük suçlamalarda bulunan CHP’li Sezgin Tanrıkulu ile ilgili süreç nasıl ilerleyecek? Ev sahibi kiracı ihtilafları konusunda yeni adımlar atılacak mı? Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye raporu ile ilgili ne düşünüyor?’ sorularını Adalet Bakanı Yılmaz Tunç canlı yayında yanıtlayacak. 

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi 17 Eylül Pazar günü, saat 11.45’de Kanal 7 ekranlarında…  

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.