Van’da ÇOGEP Projesinin Galası Yapıldı

Van’da Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde yapılmakta olan ÇOGEP 2023 (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) “Kendine Güven Harekete Geç” projesinin galası yapıldı.

Van’da ÇOGEP Projesinin Galası Yapıldı
VAN
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-

Van’da Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde yıl boyunca yapılan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Kendine Güven Harekete Geç” projesinin galası yapıldı. Van Devlet tiyatrosunda yapılan galaya Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman,  gaziler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Proje hakkında konuşan Polis Memuru Saliha Demir; “Bu sene ÇOGEP programı kapsamında Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında “Kendine Güven Harekete Geç” projemiz çerçevesinde, okullarımızda suç oluşmadan önce oluşabilecek konular hakkında çocuklarımıza  bilgilendirmeler yaptık.  Aynı zamanda adli boyutlara gelmeden suçun önlemini almaları, asayiş konularında ve 112 konularında da bilgilendirmeler yapıyoruz “ dedi.

 

“Kendine Güven Harekete Geç” projesi kapsamında 25 program yaptıklarını belirten Demir, yaptıkları bu faaliyetler içerisinde Meslek Edindirme Kursları, Sosyal ve Kültürel Kurslar, şehir içi geziler ve sosyal faaliyetler olduğunu söyledi.

Galada tiyatro etkinliğinde görev alan öğrenci Ayla Sakar, proje kapsamında polis abileri ve ablalarıyla tanışmaktan ve böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan keyif aldığını belirtti. ÇOGEB projesi kapsamında öğrenciler tarafından jimnastik, halkoyunları, resim sergisi ve tiyatro gösterisi yapıldı.

Gala Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.