Erciş Şeker Fabrikasında pancar alım kampanyası başladı

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilin Murat Karaloğlu, Erciş Şeker Fabrikasının 36. Dönem Pancar Alım Kampanyası açılış programına katıldı. İlçenin bölgenin ekonomi kapısı Erciş Şeker Fabrikasında...

Erciş Şeker Fabrikasında pancar alım kampanyası başladı
VAN
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

 

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilin Murat Karaloğlu, Erciş Şeker Fabrikasının 36. Dönem Pancar Alım Kampanyası açılış programına katıldı.

İlçenin bölgenin ekonomi kapısı Erciş Şeker Fabrikasında 36. dönem pancar alım kampanyası başladı. Kampanya döneminin başlangıcı dolayısıyla Erciş Şeker Fabrikasında program düzenlendi. Programa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, Erciş Şeker Fabrikası Müdürü Metin Arslan ile çok sayıda davetli katıldı.


Program saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Erciş Şeker Fabrikasının 36. Dönem Pancar Alım Kampanyasının ilçeye, bölgeye ve çiftçilere hayırlı olması dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek 36. dönem pancar alım kampanyası başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.