Van Umut Kervanı’ndan içleri ısıtan hareket

Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği yaz Kur'an kurslarında eğitim alan çocuklara meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği, yaz Kur'an...

Van Umut Kervanı’ndan içleri ısıtan hareket
VAN
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-

Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği yaz Kur’an kurslarında eğitim alan çocuklara meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği, yaz Kur’an kurslarına devam eden çocuklara çeşitli ikramlarda bulunarak, çocukların camiye olan sevgilerini arttırmaya çalışıyor.

İhtiyaç sahipleri, yetim aileleri ve afetzedelere yönelik yardımlarıyla adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı Derneği, camilerde eğitim alan çocukları unutmadı.

Adnan Menderes Mahallesindeki Molla Abdullah Dibevi Cami, Sultan Selahattin Eyyübi Cami ile Hafız Talha Camilerinde Kur’an eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Erciş Umut Kervanı temsilcisi Musa Akdeniz, hayırseverler aracılığıyla alınan meşrubatları ikram ederek cami yarenlerini sevindirdi.


Hayırseverlerin destekleriyle bu tür güzel etkinliklerin artırılması gerektiğini belirten Akdeniz, Çocukların küçük hediyelerle sevindirerek camilere alıştırılmaları, onları Kur’an öğrenmeleri için teşvik edilmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

 

Kaynak: CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.