Haftanın ilk gününde Van’ın 6 ilçesinin elektriği kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) 21 Ekim Pazartesi günü (Yarın) Van’ın birçok ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyurdu.

Haftanın ilk gününde Van’ın 6 ilçesinin elektriği kesilecek!
VAN
Yayınlama: 20.10.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, 21 Ekim Pazartesi günü (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dâhil 6 ilçede elektrik kesintisinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 –17.00 saatleri arasında;  Halilağa, Selimbey, Yalı, Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalan, Kavuncu, Köşebaşı, Sarmaç mahalleleri ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

TUŞBA

09.00–17.00 saatleri arasında;  Esenpınar, Halkalı, Abdurrahman Gazi, Altıntepe, İskele, Dağönü, Göllü, Güvençli, Özyurt, Yeşilsu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

EDREMİT

Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Eminpaşa,  Eski Cami mahallelerinde ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÖZALP

09.00 –17.00 saatleri Arasında; Aydınlar Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çelebibağı , Örene, Görüşlü, Ağaçören, Ağırkaya, Çubuklu, Evbeyli, Gözütok, Kardoğan,Kekiksırtı, Köycük, Mağara, Söğütlü, Ulupamir,  Altındere Harası Ve Mülk Mezrasında Yukarı Kozluca, Aşağı Kozluca, Deredam Mezrası, Tezgelen, Topraklı, Bakırtaş, Yeşilkanat Mezrası ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GEVAŞ

09.00 –17.00 saatleri arasında;  Altınsaç, Değirmitaş, Göründü, Hasbey, İnköy, Kuşluk, Uysal, Yuva mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.