Van’da AK Partinin 5 ilçe başkanı belli oldu. İşte yeni atanan ilçe başkanları…

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yeni bir değişim ve dönüşe gireceklerinin sinyallerini vermişti. Türkiye’nin birçok ilinde peş peşe istifa kararları alındı. Van’da istifa eden 4 ilçe başkanının yerine yeni isimler atandı.

Van’da AK Partinin 5 ilçe başkanı belli oldu. İşte yeni atanan ilçe başkanları…
VAN
Yayınlama: 03.10.2024
A+
A-

AK Parti’nin Van’daki teşkilatında geçen ay başlayan değişim süreci, ilk olarak Erciş ilçesi ile başladı. Bu kapsamda Muhlis Yeşilbaş’ın yerine Abidin Çalışkan getirildi. Son haftalarda ise sırasıyla Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk ve Gürpınar İlçe Başkanı Garbi Erdoğan görevlerinden alındı.

AK Parti’de Mart 2025’te yapılacak Olağan Genel Kongre hazırlıkları kapsamında teşkilat değişiminin hızla devam ettiği Van’da görevden alınan 4 ilçe başkanının yerine yeni atanan ilçe başkanları belli oldu. Van’da başlayan değişim dönüşüm kapsamında geri kalan ilçelerde de yeni başkanların atanması bekleniyor.

İŞTE ATANAN YENİ İLÇE BAŞKANLARI…

Muradiye İlçe Başkanı Kutbettin Durmaz, Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer, Gevaş İlçe Başkanı Nevzat Çalımlı, Çatak İlçe Başkanı Fazıl Babur, Gürpınar İlçe başkanlığına ise Faruk Şamiloğlu atandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.