Van’da zincir markette yapılan iğrençlik pes dedirtti!

Van’da bir zincir markete gelen bir müşteri kullandığı kulak çubuğunu çöpe atmak yerine kırtasiye malzemelerinin üzeri koyup gitti.

Van’da zincir markette yapılan iğrençlik pes dedirtti!
VAN
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Van’da, zincir marketlerde meydana gelen olaylara bir yenisi eklendi. Edremit Yeni TOKİ’de hizmet veren bir zincir markete gelen müşteri, kullandığı kulak çubuğunu kirli şekilde kırtasiye ürünlerinin üzerine bırakıp gitti.

İnsanların sağlığını hiçe sayan duruma tepki gösteren diğer müşteriler yapılan hareketin en basit anlamda “Terbiyesizlik” olduğunu söyledi.

Kirli kulak çubuğunu çöpe atan market çalışanı, kırtasiye malzemelerineen çok çocukların temas ettiğini ve bunun sağlık açısından ciddi sonuçlarının olabileceğine dikkat çekti.

Her gün çok farklı olaylarla karşılaştıklarını belirten market çalışanı, bazı müşterilerin yiyeceklerin ambalajlarını açtığını, oyuncaklara zarar verdiklerini ve sucuk gibi yiyecekleri açıp koklandıklarını ve ambalajlarına zarar verildiklerini söyledi.

Müşterilere çağrıda bulunan market çalışanı, alışveriş yaparken diğer müşterilerinin de düşünülmesi gerektiğini, alışverişin temiz ve nezih bir ortamda yapılaması, ürün ambalajlarının açılmadan ve zarar verilmeden kontrol edilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.