Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Aşkın’dan Haber Gürpınar’a ziyaret

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Arda Aşkın yerel basın kuruluşlarını ziyareti kapsamında Haber Gürpınar’ı ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Aşkın’dan Haber Gürpınar’a ziyaret
VAN
Yayınlama: 13.09.2024
A+
A-

2020’den bu yana Van’da görev yapan Mevlüt Uluçamlıbel’in yerine 1 Ağustos 2024 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürlüğüne atanan Arda Aşkın, göreve başladıktan sonra kentteki gazete ve internet sitelerini ziyaret etmeye başladı.

Van ile birlikte Bitlis ve Hakkâri’yi bünyesinde bulunduran Van Basın İlan Müdürlüğüne atanan Arda Aşkın, beraberinde müdürlük personeli Recep Mebet ile birlikte Haber Gürpınar’ı ziyaret etti. Göreve başladıktan sonra ziyaretleri kabul eden ve ildeki çalışmalarına başlayan Aşkın, Kentteki basın kuruluşlarına iadeyi ziyaretler yapmaya başladı. Bu kapsamda Haber Gürpınar’ı ziyaret eden Aşkın, yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi.

Haber Gürpınar İmtiyaz Sahibi Sabahattin İdiz tarafından karşılanan Aşkın, Basın İlan Kurumu’nun yeni dönemdeki çalışmaları, yerel basın ile ilişkiler ve yeni dönem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yerel basının önemsediğini belirten Aşkın, Haber Gürpınar İmtiyaz Sahibi Sabahattin İdiz ve çalışanlara başarılar diledi.

ARDA AŞKAN KİMDİR?

Evli ve iki çocuk babası olan Arda Aşkın, 1979 Ankara doğumlu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Aşkın, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaptı. 2009 yılında Basın İlan Kurumu Koordinasyon ve İdare Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Aşkın, 2014 yılında Ankara Şube Müdürlüğü’ne şef olarak atandı. 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Arda Aşkın, Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü olarak atandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.