Van’da öğrenci ve eğitimciler ulaşımdan indirimli faydalanacak!

Van Büyükşehir Belediyesi eğitimci ve öğrencileri ilgilendiren önemli bir karar aldı. Gerekli şartları taşıyan öğrenci ve eğitimciler toplu taşımadan indirimli faydalanacak.  

Van’da öğrenci ve eğitimciler ulaşımdan indirimli faydalanacak!
VAN
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

Van’da eğitimciler ve öğrencileri ilgilendiren önemli bir karar hayata geçirildi. Karara göre eğitimci ve öğrenciler toplu taşıma araçlarından indirimli faydalanacak. Peki, indirimli tarife kimleri kapsıyor? İşte cevabı…

“Kapsamı genişletildi”

Meclis toplantısında Ulaşım Komisyonu’nun toplu taşıma araçları seyahat kartları yönetmeliğindeki bazı maddelerin değiştirilmesi talebi oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda alınan kararla özel eğitim kurumlarında, halk eğitim ve belediye bünyesinde çalışan eğitimciler, açık öğretimde okuyan öğrenciler ve liseyi bitirdikten sonra bir yıla kadar üniversiteye yerleşememiş öğrenciler de artık indirimli ulaşım kartlarından faydalanabilecek.

Ayrıca basın mensuplarına yönelik ulaşım kartı sahibi olmak için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen kart sahibi olma şartının kaldırılması da karara bağlandı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.