Van’da mesire alanları doldu taştı!

Van’da Eylül ayının gelmesiyle birlikte havalar yavaş yavaş serinlemeye başladı. Birçok vatandaş yazın son günlerini değerlendirmek için mesire alanlarına akın etti.

Van’da mesire alanları doldu taştı!
VAN
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Van’da sıcak hava yerini yavaş yavaş serin havaya bırakıyor. Vatandaşlar da hava yağışlar başlamadan ve havalar iyice soğumadan son pikniklerini yapıyor.
Van’ın Edremit ilçesinde bulunan Kocaeli Dostluk Parkı’nda hafta sonu yoğunluk yaşandı. Aileleri ile birlikte parka gelen vatandaşlar son sıcak havaların keyfini sürdü. Kimi mangal yakarken, kimi de oyunlar oynayarak hafta sonunun tadını çıkardı.


Çocuklarıyla birlikte piknik alanına geldiğini söyleyen Fehim Ödemiş, “Hafta sonunu buraya gelerek değerlendirdik. Eşim ve çocuklarımla birlikte güzel bir hafta sonu programı oldu bizim için. Artık son demler. Eylül ayına girdik. Yavaş yavaş havalar soğuyacak. Belki diğer hafta hava bu kadar güzel olmaz diye biz de riske atmak istemedik ve bugün buraya gelmek istedik. Her şey çok güzel. Burası bugün oldukça kalabalık. Biz erken saatlerde geldik. Geç gelseydik belki de yer bulmamız sorun olabilirdi. Herkes için keyifli ve güzel bir gün olsun” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.