TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Van’a geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Van Gurme ve Gastronomi Fuarı’na katılmak için Van’a gelecek.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Van’a geliyor
VAN
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO ) tarafından bu yıl ikincisi yapılacak olan Van Gurme ve Gastronomi Fuarı’na birçok ilden önemli isimler katılım sağlayacak.

Geçen yıl yaklaşık bin 300 metrekare alanda yapılan fuar, bu yıl ise 2 bin 500 metrekareye yakın kapalı alanda yapılacak. Yapılacak olan fuarda Van’ın tescili ürünleri başta olmak üzere yeme içme kültürü 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle tanıtılacak.

12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gurme ve Gastronomi Fuarı kapsamında il dışından ve yurt dışından 50’yi aşkın firma katılacak. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda bölgedeki Oda/Borsaların yanı sıra batı illerinden Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları da yer alacak.

“TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da fuara katılacak”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlunu fuarımıza davet ettiklerini belirten Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş , “Rifat Hisarcıklıoğlu Amerika’da olduğu için ayın 13’ünde fuara katılacak. Fuarın ikinci gününde Van’ı ziyaret edecek. Fuar alanımızı gezecek. Van’ın istihdam yıldızlarına plaket taktimi olacak. Bölge toplantısı yapılacak. Burada önemli etkinlikler yapacağız” dedi.

“Bütün Van halkını fuara bekliyoruz”

Ayın 12’sinde yapılacak 2. Gurme ve Gastronomi Fuarı’na bütün Van halkını davet eden Çeliktaş, “Bu fuar hepimizindir. Ne kadar sahiplenirsek o kadar büyür. Bu fuar için çok ciddi emekler veriliyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Van’ın gelişimi için bu fuarların olması lazım” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.