Narin Güran cinayeti Van’da çözülecek!

Diyarbakır’dan tüm Türkiye’yi yasa boğan ve 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni, köylerine bir kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde bir çuvalın içerisinde bulundu.

Narin Güran cinayeti Van’da çözülecek!
VAN
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Bu trajik gelişmenin ardından, Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran’a ait araç kriminal inceleme için Van’a getirildi.

Diyarbakır’dan tüm Türkiye’yi yasa boğan ve 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’dan acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni, köylerine bir kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde bir çuvalın içerisinde bulundu. Bu trajik gelişmenin ardından, Narin Güran’ın tutuklu amcası Salim Güran’a ait araç kriminal inceleme için Van’a getirildi.

ARAÇ KRİMİNAL İNCELEME İÇİN VAN’A GETİRİLDİ

19 gündür arama çalışmaları süren Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, cezaevinde tutuklu bulunan amcası Salim Güran’ın aracında yapılan incelemelerde Narin Güran’a ait DNA örneklerine rastlandı. Bu bulguların ardından, amca Salim Güran’a ait aracın ön koltuğu sökülerek detaylı bir şekilde incelenmek üzere Van’a getirildi. Van’daki jandarma kriminal ekipleri, aracın içindeki potansiyel delilleri titizlikle araştırarak olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: yeni doğu gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.