Van’da zabıta ekiplerinin pes dedirten görüntüleri

Trafik ve park sorunuyla sık sık gündeme gelen Van’da bir de zabıta ekiplerinin duyarsız olması bir başka sorunu da beraberinde getiriyor.

Van’da zabıta ekiplerinin pes dedirten görüntüleri
VAN
Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Trafiğin oldukça yoğun ve park etmenin yasak olduğu yerlerde zabıta ekiplerinin denetleme yapması gerekirken, aksine ekipler sivil araçların park etmesine yardımcı oluyor. Zabıtaların araçların park etmesine yardımcı olduğu o görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.


Van’da başta Cumhuriyet Caddesi olmak üzere diğer bütün sokaklarda trafik adeta durma noktasına geliyor. Başta STK’lar olmak üzere hemen hemen herkesin gündeme getirdiği trafik sorunu çözülmek bir kenara dursun adeta  arap saçına dönmüş durumda.  Üstelik bir de denetim yapması gereken zabıta ekiplerinin bu olaya ön ayak olması bir başka sorunu da beraberinde getiriyor.

Van Büyükşehir Belediyesine bağlı trafik zabıta ekiplerinin duraklara aracını park etmek isteyen sürücülere yardımcı olması kameralara yansıdı. Park etmenin yasak olduğu uyarı tabelasına karşılık park eden sürücüye yardım eden zabıtaların o görüntüleri bu kadarına da pes dedirtti.


Van Büyükşehir Belediyesinin konuyla alakalı ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.