Gürpınar’da çalışmalara devam

Gürpınar Belediyesi ilçedeki yol bakım, onarım ve yıkama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gürpınar’da çalışmalara devam
VAN
Yayınlama: 03.09.2024
A+
A-

Van’ın Gürpınar Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri,  Gürpınar Belediye Başkanı Tahir Ertaş ve Eş Başkan Mukaddes Karakoç’un talimatlarıyla ilçedeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.  “Duyarlı Toplum, Temiz Gürpınar” sloganıyla hareket eden ekipler, ilçe sınırları içerisindeki temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Halkın talepleri doğrultusunda temizlik çalışmalarına  aralıksız devam ettiklerini belirten ekipler; “Mıntıka temizliği, kaldırım ve yol temizliği ile cadde ve sokaklarda yıkama yaparak, Gürpınarımızı daha temiz ve sağlıklı bir hale getirmek için çalışıyoruz. Hep birlikte, Gürpınar’ı temiz ve düzenli tutmak, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için el birliğiyle hareket edelim” ifadelerini kullandı.

Gürpınar Belediyesi, Van Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çatakdibi (Sokan) mahallesi grup yolunda yol bakım ve onarım çalışmaları yaptı.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü çok memnun olduklarını dile getirerek Belediye başkanları ve emeği geçenlere  teşekkür ettiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.