TÜGYAP’tan Haber Gürpınar’a ziyaret

Türkiye Gazeteciler, Yazarlar ve Aileler Birliği Platformu (TÜGYAP) Başkanı ve temsilcileri Haber Gürpınar’ı ziyaret etti.

TÜGYAP’tan Haber Gürpınar’a ziyaret
VAN
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

Projelerini anlatmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten TÜGYAP Genel Başkanı Yasin İpek, hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalardan bahsetti.
TÜGYAP olarak 2024 yılı projelerini birinci kuruluş yıl dünümü nedeniyle sivil toplum örgütlerine, basın kuruluşlarına ve kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden İpek, Van’ı ilgilendiren 13’e yakın proje düzenlediklerini belirterek, “Yeşil Oda Televizyon Stüdyosu, Yaşlı Engelli ve İhtiyaç Sahipleri Kadınlara Ücretsiz Kuaförlük Hizmeti, Bağımlılık ile Mücadelede Basın, Sosyal Medya ve STK’ların yeri, Depreme Hazırlıkta Ne Kadar Yol Alındı, Her Okula Kütüphane, Her Çocuğa Kitap, Dolapta Durmasın, İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın, Ücretsiz Örüyoruz, Her Ay Bir Konu Çözüyoruz, Van İçin Birleşiyoruz” ifadelerini kullandı
“Her şey Van için”
Tüm kuruluşlardan destek beklediklerini dile getiren İpek, “Görüş alışverişlerinde bulunuyoruz destek istiyoruz. En önemlisi Van lobisinin yokluğundan şikâyetçi olanları bir platformda toplayıp, düzenli basın açıklamalarıyla, projelerimizle Van’ın problemlerine, sorunlarına ve camiaya katkı sunuyoruz. Her kesimden destek bekliyoruz. Her şey Van için, her şey toplum yararına, her şey insan odaklı işler için” dedi.
Haber Gürpınar İmtiyaz Sahibi Sabahattin İdiz de Yasin İpek ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarından kolaylıklar diledi.
TÜGYAP Genel Başkanı Yasin İpek’e ziyaretinde Kadın Aile ve Yaşam Derneği Başkanı (KAAYDER) Naciye Seyitoğlu, TÜGYAP Yönetim Kurulu Üyesi Bedir Akbulut, KAAYDER üyeleri Nurperi Aslan ve Nazan Kibar eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.