Namazla tanışan çocuklar Van’da yürüyüş düzenleyecek

Kur’an Nesli Platformu tarafından verilen 15 günlük eğitimle namazla tanışan çocuklar, namazın önemine dikkat çekmek amacıyla Van’da yürüyüş düzenleyip cemaatle namaz kılacak.

Namazla tanışan çocuklar Van’da yürüyüş düzenleyecek
VAN
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Kur’an Nesli Platformu Van Temsilciliği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara verilen 15 günlük namaz eğitimi ve sosyal etkinlikleri içeren programın final etkinliği düzenlenecek. Namazın önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Beşyol Meydan’ından Kent Meydanı’na kadar yapılacak yürüyüşün ardından çocuklar cemaatle namaz kılacak.

Her yıl verilen iki haftalık namaz eğitiminin ardından açık alanlarda kitlesel katılımlı etkinlikler düzenleyen Kur’an Nesli Platformu, ebeveynlere çocuklarını programa teşvik etmelerini sağlamaları çağrısında bulundu.

31 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da Beşyol Meydanı’nda toplanacak olan çocuklar, takke ve seccadeleri ile Kent Meydanı’na kadar yürüyecek. Burada cemaatle kılınacak İkindi namazının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılacak. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.