Gürpınar Belediyesinden temizlik seferberliği

Gürpınar Belediyesi, ilçe genelinde daha temiz bir çevre hedefiyle büyük bir temizlik seferberliği başlattı.

Gürpınar Belediyesinden temizlik seferberliği
VAN
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu kapsamlı çalışmalar, ilçe genelindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda yoğun bir temizlik programını içeriyor.


İlk olarak günün erken saatlerinden itibaren sahaya çıkarak Değirmendüzü Mahallesi’nde başlanan seferberlik çerçevesinde ekipler, mıntıka temizliği, kaldırım ve yol temizliği ile cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Van Büyükşehir Belediyesiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilen temizlik seferberliği ile ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı ve çevre kirliliğini azaltmayı hedeflediği belirtiliyor.


Çalışmalar, hem görsel açıdan daha estetik bir çevre oluşturmayı hem de sağlıklı yaşam koşullarını desteklemeyi amaçlıyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, yapılan temizlik çalışmalarının sürekliliğinin sağlanacağını ve ilçe genelinde temizlik bilincinin artırılacağını belirtti. Ayrıca, vatandaşların temizlik konusundaki duyarlılıklarını artırmaları ve çevrelerine özen göstermeleri konusunda çağrıda bulunuldu.

Kaynak: BÜLTEN-GÜRPINAR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.