Gürpınar’da görüntü kirliliğine neden olan hafriyatlar temizleniyor

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor. İlçe genelinde halk için tehlike arz eden metruk binaların yıkımı sürüyor. Ayrıca yıkımı yapılan metruk binaların hafriyat temizleme çalışmaları da devam ediyor.

Gürpınar’da görüntü kirliliğine neden olan hafriyatlar temizleniyor
VAN
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Gürpınar Belediyesi, ilçe genelinde sorunlu yapıların yıktırılarak,  hafriyatlarının kaldırılması çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk yapıların rehabilitasyonu için aralıksız çalışmalar gerçekleştiriyor. Gürpınar Belediyesine bağlı Temizlik ve Fen İşleri ekipleri Gürpınar Belediye Başkanı Tahir Ertaş ve Eş Başkan Mukaddes Karakoç’un talimatları doğrultusunda ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.  Stabilize yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğü Gürpınar’da, tehlike arz eden metruk binaların yıkımı yapılıyor.  Yıkım çalışmaları yapılırken görüntü kirliliğine sebep olan hafriyatlarda temizleniyor. İlçe halkının talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler Gürpınar’ın daha temiz ve yaşanabilir bir yer olması için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerinin  çalışmalarını yerinde inceleyen mahalle sakinler ide ilçede yapılan çalışmaları büyük bir menuniyetle karşılayarak emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.