Vanspor, Ali Koç’a yapılan saldırıyı kınadı

Van Spor Futbol Kulübü, Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç’a yönelik yapılan fiziki saldırıyı kınadı.

Vanspor, Ali Koç’a yapılan saldırıyı kınadı
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

Van Spor Futbol Kulübü, Göztepe-Fenerbahçe maçında Kulüpler Birliği Başkanı da olan Ali Koç’a yönelik yapılan fiziki saldırıyı kınadı.
Siyah kırmızılı ekip sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Vanspor Futbol Kulübü olarak, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta, Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yönelik gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınıyoruz. Futbolun güzelliği, rekabetin fair-play ruhuyla sahada kalmasında yatar. Sporu, şiddet ve nefret dilinden uzak tutmak, hepimizin öncelikli sorumluluğudur. Bu tür saldırılar, sporun birleştirici gücüne zarar vermekte ve futbolun ruhuna aykırı bir tutum sergilemektedir. Taraftarlarımızı, sporcularımızı ve yöneticilerimizi, sporda barış ve kardeşlik içinde hareket etmeye davet ediyoruz. Ali Koç’a yapılan bu saldırıyı bir kez daha kınıyor, sporda şiddetin tamamen ortadan kalkması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.