Vanlı emekliler yetkililere seslendi

Sıcaktan bunalan emekli vatandaşlar her zaman olduğu gibi ya parklarda bulunan serin ve gölgelik yerlerde serinlemeyi tercih ediyor, yâda çay ocaklarında oturarak zaman geçiriyor.

Vanlı emekliler yetkililere seslendi
VAN
Yayınlama: 16.08.2024
A+
A-

Evde oturmaktan sıkıldıklarını dile getiren bazı emekli vatandaşlar, “Vaktimizi buradaki parklara gelerek yâda bazen çay ocaklarına giderek geçiriyoruz. Her ne kadar hava çok sıcak olsa da evde kalmak çok sıkıcı olduğu için temiz hava almak istiyoruz. Özelliklede torunlarımızla burada vakit geçirmek bizim için oldukça keyifli oluyor” diye konuştu.


“Keşke dinlenebileceğimiz daha ferah yerler yapılsa”
Yetkililere seslenen emekli vatandaşlar, kendileri için daha ferah yerler yapılmasını talep ederek, “Bizler vaktimizi evde geçirerek sıkılmak istemiyoruz. Mecbur ya parklara geliyoruz yâda bazen çay ocaklarına gidiyoruz. Keşke biz emekli ve yaşlı vatandaşlarında dinlenebileceği güzel alanlar yapılsa. Bazı illerde emekliler için güzel parklar yapılmış. Keşke böyle bir proje bizim ilimize de yapılsa. Gittiğimiz parkların birçoğunda gençler var. Onlar için sıcak soğuk pek önemli değil. Onlar gençler kendilerine serinleyecek yerler elbette bulabilirler. Ama bizim durumumuz aynı değil. Malum aramızda yaşı ilerlemiş olan bazı arkadaşlarımız da var. Sıcak hava birçoğumuzun tansiyonunu etkiliyor. Doktorlar yürüyüş yapmamızı ve temiz havaya çıkmamızı öneriyorlar bizlere. Bu yüzden bizler de yetkililere sesleniyoruz. İnşallah bu çağrımıza kulak verirler” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.