Van’da halk-belediye birlikte temizlik yaptı

Edremit’te Belediyenin çağrısıyla başlayan “Temizlik Seferberliği” kampanyası kapsamında Prestij Caddesi’ndeki esnaflarla birlikte temizlik etkinliği yapıldı.

Van’da halk-belediye birlikte temizlik yaptı
VAN
Yayınlama: 15.08.2024
A+
A-

Van’ın Edremit Belediyesi ilçedeki temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Belediye, ilçe kıyısı başta olmak üzere yoğun bir ziyaretçinin ağırlandığı ilçede, temizlik çalışmalarını vardiyalar şeklinde gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmalarına halkı da dâhil eden belediye, sık sık temizlik kampanyası düzenliyor. Belediye, son olarak ilçe esnafıyla temizlik etkinliği gerçekleştirdi. Prestij Caddesi esnafı ile ortak yapılan etkinlik kapsamında cadde süpürülerek yıkandı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe esnafın ilgisi yüksek oldu.

“İlçenin temiz kalması için büyük emekler veriyoruz”

Etkinlik hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Zana Karakaya, ilçenin temiz kalması için büyük emekler verdiklerini kaydetti. Karakaya, “Bildiğiniz üzere ilçemiz il dışından binlerce turisti ağırlıyor. Bu nedenle ilçemizin nüfusu zaman zaman iki üç katına çıkıyor. Ziyaretçilerin uğrak yerlerinden olan sahillerimiz başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik çalışmalarımızı vardiyalar şeklinde sürdürüyoruz. İlçemizin temiz kalması için emekçilerimiz gerçekten de büyük emekler veriyor. Ancak bildiğiniz üzere sadece temizlemek yetmiyor. Yurttaşlarımızın da kirletmeyerek bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz. Bu nedenle geçmiş haftalarda sık sık kampanyalar düzenledik. Bugün de esnafımızla el ele vererek caddelerimizi temizliyoruz. Daha yaşanılabilir bir Edremit için çabalarımız sürecek” dedi.

Kaynak: BÜLTEN-EDREMİT BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.