Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden eğitime destek protokolü

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti ile Bilim Kalesi Eğitim Kurumları arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Vangölü Gazeteciler Cemiyeti üyelerine Bilim Kalesi Kurumları tarafından yüzde 20 indirim uygulayacak.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden eğitime destek protokolü
VAN
Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yapacağı başarılı işbirliği protokollü ile üyeleri ve ailelerinin yaşamlarına katkı sunmaya başladı. Yönetim Kurulu, üyelerine ayrıcalıklar tanınması adına ilk protokolü Bilim Kalesi Eğitim Kurumları ile yaptı. İmzalanan protokol kapsamında VGC üyelerinin birinci derece yakınları, Bilim Kalesi’ne yüzde 20 indirimle kayıt yapabilecek.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan protokol törenine Cemiyet Başkanı Orhan Aşan, Genel Sekreteri Yusuf İdiz, Yönetim Kurulu Üyesi İshak Kara, Bilim Kalesi Eğitim Kurumları Müdürü Celal Lenk ve Kurum Yöneticisi Asım Akçan katıldı.

Törende konuşan VGC Başkanı Orhan Aşan, eğitimi önemsediklerini söyledi. Aşan, “VGC olarak sürekli olarak meslek içi eğitim programları düzenleyecek ve bu noktada elimizden ne geliyorsa yapacağız. Cemiyet olarak her zaman eğitimi önemseyen ve destekleyen bir anlayışla hareket edeceğiz. Bu nedenle tüm kurumlarla görüşüp cemiyetimizin üyelerine artı değer katmak için çalışmalarımıza başladık. Bugün önemli bir işbirliği protokolüne imza attık. Bilim Kalesi Kurumları ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında üyelerimiz ve aileleri yüzde 20’lik indirimden yararlanabilecek. Üyelerimiz için bu olanağı sağlayan Kurum Müdürü Celal Lenk’e ve ekibine teşekkür ederiz. Eğitim başta olmak üzere sağlık ve diğer alanlardaki protokollerimiz devam edecek.” dedi.

Bilim Kalesi Eğitim Kurumları Müdürü Celal Lenk ise şunları söyledi: “Vangölü Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız bu protokol ile halkın gözü, kulağı ve sesi olan gazetecilerin ailelerine ve yakınlarına eğitim hizmeti verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından işbirliği protokolü VGC Başkanı Orhan Aşan ve Eğitim Kurumu Müdürü Celal Lenk arasında imzalandı.

Kaynak: BÜLTEN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.