Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarından Gürpınar’a ziyaret

Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Abdullah Zeydan, Eş Başkan Neslihan Şedal ve beraberindeki heyet ile birlikte Van’ın Gürpınar ilçesini ziyaret ederek, Gürpınar Belediye Başkanı Tahir Ertaş ve Eş Başkan Mukaddes Karakoç ile bir araya geldi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarından Gürpınar’a  ziyaret
VAN
Yayınlama: 06.08.2024
A+
A-

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve Eş Başkan Neslihan Şedal beraberindeki heyetle birlikte Gürpınar’a geldi. Ziyaretleri kapsamında Gürpınar Belediyesine gelen eş başkanlar, meclis üyelerinin de katılımıyla Gürpınar Belediye binasında gerçekleşen toplantıya katılım sağladı. Toplantının ardından esnaf ve ilçe halkıyla buluşan Eşbaşkanlar, esnafla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinledi, yürütülecek çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini aldı.


Esnaf ziyaretinin ardından Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısına da katılan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları, gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini dile getirdi.
Esbaşkan Zeydan ve Şedal, Büyükşehir Belediyesi olarak Gürpınar’ın sorunlarının çözümü için gereken desteği vereceklerini dile getirdi.

Kaynak: BÜLTEN-GÜRPINAR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.