Vanspor’un ismi değişti! İsim sponsoru belli oldu

TFF 2. Lig’de mücadele eden Vanspor FK’nın ismi değişti. Vanspor, yeni sezonda isim sponsorluğu için “Artı Değer inşaat” ile anlaştı.

Vanspor’un ismi değişti! İsim sponsoru belli oldu
VAN
Yayınlama: 02.08.2024
A+
A-

Sponsorluk anlaşmalarını açıklayan Vanspor FK, isim sponsorluğu konusunda Artı Değer İnşaat ile anlaştığını duyurdu. Geçen sezon ACN Türk ismini taşıyan Vanspor’un bu anlaşma ile birlikte ismi “Artı Değer İnşaat Vanspor Futbol Kulübü” olarak değişecek.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada” Vanspor Futbol Kulübü olarak, futbol takımımızın isim sponsoru “Artı Değer inşaat” firması ile iş birliğine girdiğimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Van şehrine ve sporun gelişimine olan katkılarıyla tanınan Artı Değer inşaat, kulübümüzün büyümesine ve başarısına önemli bir destek sağlamaktadır. Bu değerli sponsorluk anlaşması, takımımızın sadece finansal açıdan değil, ayni zamanda performans ve motivasyon açısından da güçlenmesini sağlayacaktır. Artı Değer İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı, Vanlı iş insani Sayın Nazım Karakoç’a bu anlamlı katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Artı Değer ismiyle Birlikte, Vanspor olarak yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Vanspor, yeni sezonda önemli sponsorluk anlaşmaları yaptı. Başkan Erol Temel öncülüğünde yeni sezona iddialı giren kırmızı-siyahlılar, göğüs, sırt, kol ve şort reklam sponsorluğu için yaptığı anlaşmaları paylaştı.

Göğüs reklam sponsoru Turgut Fırat

Açıklamada; “Vanspor olarak, forma göğüs sponsorumuzun iş adamı, yol arkadaşımız Sayın Turgut Fırat olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Van şehrine ve Vanspor’a olan desteğiyle tanınan Sayın Fırat, kulübümüzün geleceğine katkı sağlayarak, takımımızın başarısını daha ileriye taşıma yolunda önemli bir rol üstlenecek. Yeni sezonda, formalarımızın üzerinde gururla taşıyacağımız Turgut Frat ismiyle, Vanspor’un başarısını artırmaya ve taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere ulaşmaya kararlıyız. Sayın Turgut Fırat’a katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz” denildi.

Sırt Reklam Sponsoru Reform İnşaat

Kulüpten sırt reklam sponsorluğu ile ilgili yapılan açıklamada ise “Kulübümüz, 2024-2025 sezonu için önemli bir adım atarak sırt sponsorluğu anlaşması imzalamıştır. Sırt sponsorumuz olan Vanlı iş insanımız, yol arkadaşımız ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saim Adıyaman’a teşekkürlerimizi sunarız. Bu iş birliği, Vanspor’a olan desteğin ve güvenin bir göstergesi olarak büyük anlam taşımaktadır. Reform İnşaat’ın kulübümüze olan katkıları için bir kez daha Sayın Saim Adıyaman’a ve ekibine minnettarız. Birlikte daha güçlü başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kol Reklam Sponsoru İmaj Altyapı & Üst Yapı

Vanspor’un kol reklam sponsoru İmaj Yapı A.Ş. oldu. Açıklamada, “Vanspor olarak, kol sponsorumuzun İmaj Yapı A.Ş. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşaat sektöründe güçlü bir yere sahip olan İmaj Yapı A.Ş., takımımıza sunduğu destekle Vanspor’un başarısına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu önemli iş birliği sayesinde, yeni sezonda formalarımızın kollarında İmaj Yapı A.Ş. logosunu gururla taşıyacağız. İmaj Yapı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Levent Cankurtaran’a bu değerli katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz. Vanspor olarak, taraftarlarımızla birlikte yeni zaferlere imza atma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz” denildi.

Şort Reklam Sponsoru Çevre İnşaat Mühendislik

Şort reklam sponsorluğu ile ilgili yapılan açıklamada, “Vanspor olarak, şort reklam sponsorumuzun Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. olduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şirketin, Van şehrine ve Vanspor’a olan katkıları sayesinde, kulübümüzün başarısını daha da ileriye taşımak adına önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Yeni sezonda, Vanspor’un şortlarında yer alacak olan Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. logosu ile birlikte, başarılarımıza yenilerini eklemeye ve taraftarlarımızla birlikte büyük zaferlere ulaşmaya kararlıyız. Çevre İnş. Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.