Van’da seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimler sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana arterlerde seyyar satıcı ve uygunsuz konumlanmaya yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Van’da seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimler sürüyor
VAN
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Van’da seyyar satıcılara karşı etkin mücadele yürüten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde seyyar satıcılık yapanlar ve kaldırım gibi uygunsuz yerlere konumlananlara karşı denetimlerine devam ediyor. Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, görüntü kirliliğine de neden olan uygun olmayan yerlere konumlanma ve seyyar tezgâhları yasaklamıştı. Bu kapsamda zabıta ekipleri kent merkezinde denetimlerini arttırdı.

Önce uyarı sonra ceza

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cahit Turan’ın da eşlik ettiği denetimlerde, kaldırım ve yolları uygunsuz kullanarak yaya ve araç güvenliğini tehlikeye atanların malzemelerine el konulurken, çok sayıda kişiye ise cezai işlem uygulandı. Denetimlerden önce kaldırım ve yolları kullananlar tek tek uyarılırken, uyarılara aldırış etmeyerek reklam tabelaları ve tezgâhlarını kaldırmayanlara müdahale edildi.
Halkın da bu noktada duyarlı davranmasını isteyen zabıta ekipleri, kent genelindeki denetimlerini arttırarak, sürdürüyor.

Kaynak: BÜLTEN- VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.