İpekyolu, Özalp, Erciş, Çaldıran, Muradiye, Gürpınar ve Edremit’te oturanlar dikkat!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) 26 Temmuz Cuma günü (Yarın) Van’da elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İpekyolu, Özalp, Erciş, Çaldıran, Muradiye, Gürpınar ve Edremit’te oturanlar dikkat!
VAN
Yayınlama: 25.07.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, 26 Temmuz Cuma günü (yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dâhil olmak üzere 7 ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00–17.00 saatleri arasında;  Değirmenarkı, Karakoç, Gövelek, Ortanca, Beşçatak, Arıtoprak, Yeni, Hacıbekir, Selimbey mahalleleri planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

EDREMİT

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Erenkent Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Alkanat, Camiikebir, Tekevler, Vanyolu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÇALDIRAN

10.00 – 13.00 saatleri arasında; Soğuksu, Yavuz Selim, Kışla, Kalkandelen, Recep Tayyip Erdoğan, Sellik mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GÜRPINAR

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Geçerli, Dağseven mahalleleri, Dokuzbaşak Kapıdağ, Yaşlıdal mezralarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MURADİYE

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Ağalçık  ve Aşağıargıt mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.