Van’ın “Geri Dönüşüm Sokağı “işgal altında!

Van’ın birçok sokağında olduğu gibi Geri Dönüşüm Sokağı da adeta işgal edilmiş durumda. Dar olan sokakta bir de araçların park edilmesi vatandaşları çileden çıkarttı.

Van’ın “Geri Dönüşüm Sokağı “işgal altında!
VAN
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan “Geri Dönüşüm Sokağı” kaderine terk edilmiş durumda. İçerisinde çok güzel eserlerin bulunduğu sokak şimdi kimi vatandaşlar tarafından park yeri olarak kullanılıyor. Sokağın estetiğinin bozulduğunu söyleyen vatandaşlar yetkililere seslendi.


Murat Aslan isimli vatandaş, “Geri Dönüşüm sokağı Van’ın en şirin sokaklarından biri. Fakat ne bir bakım yapılıyor, ne de bir yenilik. Adeta kaderine ter edilmiş bir durumda. Birçok araç sahipleri araçlarını buraya park ediyor. Zaten sokak oldukça dar. Bir de araçlar park edilince sokakta yürüyecek yer kalmıyor” dedi.


“Şehrimizi turistlere güzel tanıtalım”
Van’ın bu gibi güzel yerlerinin korunması gerektiğini belirten Aslan, “Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Lütfen bu şirin sokağı daha da güzel bir hale getirelim. Park eden araç sahipleri uyarılsın. Sokağın estetiğini bozanlar da öyle. Çok sayıda turist geliyor memleketimize. Onlara Van’ımızı en güzel şekilde tanıtalım. Van birçok kişinin gelmek isteyip de gelemediği yerlerden biri. Bize verilen çok güzel bir hediye aslında ama maalesef biz bu değerli hazineye sahip çıkıp, koruyamıyoruz. Yetkililer lütfen bu konuda acil önlem alıp, bir şeyler yapsınlar” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.