Van’da bulunan Ters Ev çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Ters Ev bu yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladı. Ters evi ziyaret eden turistler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Van’da bulunan Ters Ev çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı
VAN
Yayınlama: 20.07.2024
A+
A-

Van’da İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan Ters Ev’e dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Ters Ev’de bulunan odaları tek tek ziyaret eden turistler, eğlenceli dakikalar yaşadı. Yaptıkları geziden çok memnun olduklarını belirten İranlı turistler duygularını dile getirdi.

Turistler” Biz İran’dan geliyoruz. Aşure tatili dolayısıyla Van’a geldik. Van çok güzel bir yer. Her yeri ayrı ayrı güzel.  Özellikle de burası çok muhteşem bir yer. Çok eğlenceli. Sanki her şey dönüyor gibi. İlk başlarda biraz başımızı döndürse de insan içine girince hemen alışıyor. Çok eğlenceli fotoğraflar çektik. Çocuklarımız da çok eğlenceli dakikalar yaşadılar. Van muhteşem bir yer” dedi.

Aileleri ile yaptıkları geziden çok memnun olduklarını dile getiren çocuklar da; “Burası çok güzel bir yer. Oyuncaklar çok güzel. Burada bulunan eşyalara yetişmeye çalışıyoruz ama yetişemiyoruz. Çok komik aslında. Araba, oyuncaklar her şey ters ve bu çok eğlenceli. En kısa zamanda yeniden gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.