Van Demokrasi Meydanı’nda 15 Temmuz hazırlıkları

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Türkiye’nin birçok yerinde hazırlıklar yapılıyor. Van’da da Demokrasi Meydanı’nda hazırlıklar başladı.

Van Demokrasi Meydanı’nda 15 Temmuz hazırlıkları
VAN
Yayınlama: 15.07.2024
A+
A-

Hain FETÖ darbesinin üzerinden tam 8 yıl geçti. Darbe teşebbüsüne karşı ülkenin her köşesinde Türk milletince gösterilen direniş ve kararlı duruş, “Demokrasinin zaferi, milletin büyük destanı” olarak tarihteki yerini aldı. Türkiye’nin her yerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında hazırlıklar sürerken, Van’da 15 Temmuz kapsamında görkemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Van’da Valilik yanında bulunan Demokrasi Meydanı’nda hazırlıklar sabahın erken saatlerinde başladı. Meydana standlar ve ses sistemleri kuruldu.


Birçok etkinliğin düzenleneceği gecede, saat 21.00 ‘de Van İl Emniyet Müdürlüğünden Beşyol Meydanı’na kadar 200 kişilik meşaleli sporcu grubunun, kamu, STK ve vatandaşların katılımıyla meşaleli yürüyüş düzenlenecek. Etkinlikler saatler 00.13’ü gösterdiğinde günün anlam ve önemine binaen sala okunması ile son bulacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.