Van Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı yarı finalde  

Van Büyükşehir Belediyesi U-17 Kadın Futbol Takımı, çeyrek finallerde Kayseri Kadın Futbol takımını 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Van Büyükşehir Belediyesi kadın futbol takımı yarı finalde  
VAN
Yayınlama: 14.07.2024
A+
A-

U-17 Kadın Futbol Türkiye Finalleri son 8 turu tamamlandı. Van’da grubunu namağlup lider tamamlayarak bölge şampiyonasında şampiyonluğunu ilan eden ve daha sonra son 16 turunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü 2-1 mağlup eden kırmızı siyahlılar, 8 takımın yer aldığı çeyrek finalde karşılaştığı Kayseri Kadın Futbol takımını da aynı skorla yenerek adını son 4 takım arasına yazdırdı.

240 takım arasından Türkiye finallerinde yarı finale kalma başarısı gösteren Vanlı kadınlar, kentin spor başarısında görülmemiş bir ilke imza attı.

Yarı finalde rakip Antalya

Tecrübeli Teknik sorumlu Ramazan Bildirici ve Ferhat Demir yönetimindeki Van Büyükşehir Belediyesinin sporcuları, Türkiye Futbol Federasyonu Kadın Ligleri tarafından belirlenen ve Galatasaray Spor Kulübü’nün de yer aldığı yarı final turunda Antalya Deniz Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak. 16 Temmuz Salı günü Çanakkale de oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

Kaynak: BÜLTEN-VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.