Tanış yapımı devam eden TOKİ inşaatını ziyaret etti

Önceki dönem Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Gürpınar ilçesinde yapımı devam eden inşaat çalışmasını ziyaret etti.

Tanış yapımı devam eden TOKİ inşaatını ziyaret etti
VAN
Yayınlama: 11.07.2024
A+
A-

Belediye Başkanlığı dönemde ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birçok projeyi hayata geçiren Tanış, geçtiğimiz yıl sonunda Ankara’da TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yaptığı görüşme neticesinde ilçeye konut projesini kazandırmıştı.

Tanış, ayrıca belediye başkanlığı döneminde Hoşab Mahallesi’nde yaptığı 27 dükkan ve 18 lojman ile Gürpınar ilçe merkezinde 9 ay gibi kısa bir sürede 126 konut ve iş yerlerinin inşaat çalışmalarını tamamlayarak devrim niteliğindeki konut projelerini hayata geçirmişti.

Hastane ve okullar bölgesinde TOKİ tarafından startı verilen 111 konut ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezinden oluşan projeyi de ziyaret eden Tanış, teknik ekipten çalışmalara yönelik bilgi aldı, çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Projenin ilçedeki konut ihtiyacına büyük ölçüde katkı sunacağını ifade eden Tanış, “Geçtiğimiz son 5 yılda ortaya koyduğumuz belediyecilik vizyonumuz ile Gürpınarımıza 250’den fazla konut, yeni işyerleri ve ticaret merkezleri kazandırdık. Bunların bir kısmı hali hazırda kullanılırken bir kısmı da kullanıma hazır bekletiliyor. Çalışmaları devam eden konut projeleri ile inanıyorum ki Gürpınarımızın yıllardır sancısını çektiği konut sorununu rafa kaldırıyoruz. Önümüzdeki günlerde Gürpınarımıza TOKİ tarafından yeni projelerin uygulamaya alınması için görüşmeler yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.