3 Milyon fidan Van’da toprakla buluşacak

Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü alanında yaptığı incelemenin ardından 3 milyon fidan projesinin devam ettiğini söyledi. Orman İşletme Müdürlüğü alanında kurulan fidanlıkta incelemelerde bulunan...

3 Milyon fidan Van’da toprakla buluşacak
VAN
Yayınlama: 18.05.2024
A+
A-

Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü alanında yaptığı incelemenin ardından 3 milyon fidan projesinin devam ettiğini söyledi.


Orman İşletme Müdürlüğü alanında kurulan fidanlıkta incelemelerde bulunan Vali Balcı, Van’ı her alanda kalkındırmaya devam ettiklerini belirtti. Üreticiye destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Balcı, “İlimizi her alanda kalkındırmaya devam ediyoruz. Çiftçiye ve üreticiye destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda Valiliğimiz, Orman Genel Müdürlüğü ve Orman İşletme İl Müdürlüğümüzle birlikte başlattığımız 3 milyon fidan projesi hızla ve başarılı bir şekilde devam ediyor. Projemizde şimdiye kadar 850 bin fidanı çiftçilerimizle buluşturduk. Ayrıca Çatak ve Bahçesaray ilçemizde 100 bin adet ceviz fidanı dikildi. Yine 1 milyon 100 bin Erciş Üzümünü de yetiştirdik” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.