Van’da bayram hareketliliği başladı 

Van’da sokak eylemlerinden dolayı iki gündür kapalı olan esnaf bugün iş yerlerini açtılar. Kentte hayatın normalleşmesinin ardından cadde ve sokaklarda Ramazan Bayramı hareketliliği başladı. Van’da Ramazan...

Van’da bayram hareketliliği başladı 
VAN
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

Van’da sokak eylemlerinden dolayı iki gündür kapalı olan esnaf bugün iş yerlerini açtılar. Kentte hayatın normalleşmesinin ardından cadde ve sokaklarda Ramazan Bayramı hareketliliği başladı.

Van’da Ramazan Bayramı alışverişlerini yapmak isteyen vatandaşlar, kent merkezinde yoğunluk meydana getirdi.  Yaşanan hareketlilik kentteki esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala vatandaşları alışveriş telaşı sararken, esnaf ise elindeki ürünleri piyasaya çıkararak satış yapmaya çalışıyor.

Tezgâhlar ve alışveriş merkezleri adeta şenlik alanına dönüştü. Kimi vatandaş, tezgâhlardan alışveriş yaparken kimi vatandaş ise mağazaları tercih etti. Yoğunluktan memnun olduklarını belirten esnaf, alışveriş hareketliliğin şimdiden başladığını ve son günlerde hareketliliğin artacağını ifade etti.

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.