26 ilde kaçak sahte alkol operasyonu yapıldı

26 ilde son bir hafta içerisinde Kaçak/ Sahte alkol üretimi yapılan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirilirken, 50 şüpheli de yakalandı.

26 ilde kaçak sahte alkol operasyonu yapıldı
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kaçak/sahte alkol üretimi yapanlara yönelik operasyon yapıldığı bilgisini paylaştı.
Yerlikaya yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
“26 ilde son 1 hafta içinde Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen “ÇENGEL-7” operasyonlarında 3 Bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirildi. Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yaptığı tespit edilen 50 şüpheli yakalandı. Vatandaşımızın can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı da operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak’ta Kaçak/Sahte İçki Üreten şahıslara yönelik “ÇENGEL-7” operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah Ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.