15 Temmuz Şehitlerimiz Kanal 7’de anılıyor

Kanal 7, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Millettin Zaferi’nin yedinci yıl dönümünde o gece vatanları uğruna canlarını feda eden şehitler için 15 Temmuz Destanı Özel yayınıyla ekranlara konuk oluyor.

15 Temmuz Şehitlerimiz Kanal 7’de anılıyor
Yayınlama: 03.03.2023
A+
A-

Muhsin Bay’ın sunumu ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığını yapacağı programda şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okunurken geçmiş günlerin bir daha yaşanmaması için dualar edilecek. Programda ayrıca 15 Temmuz Şehidi Fahrettin Yavuz’un ailesi de konuk olarak katılarak acı güne dair hatıralarını Kanal 7 ekranlarında paylaşacak. 

Yedi yıl önce vatan hainleri tarafından düzenlenen darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler, o karanlık gecenin yıldönümünde Kanal 7 ekranlarında anılacak. FETÖ terör örgütünün ülkeyi bölmek amacıyla kalkıştığı darbe girişiminde tank ve askerlerin karşısında silahsız bir şekilde gövdelerini siper eden vatanseverler için Kur’an-ı Kerim okunacak. Ellerin semaya açılacağı gecede tüm kalpler şehitler için atarken, birlik ve beraberlik bir kez daha derinden hissedilecek. 

Muhsin Bay’ın sunumu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığını üstleneceği 15 Temmuz Destanı Özel programı 15 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:15’de Kanal 7’de…

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.