Van’ın Çatak ilçesinde, Belediye Başkanlığı’na ait iki binanın hurda karşılığı yıkımı için ihale düzenlenecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihale, 11 Mart 2025 tarihinde saat 10.00’da Çatak Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak.
Çatak Belediyesi tarafından düzenlenecek ihalede, Adnan Menderes Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan iki binanın yıkımı gerçekleştirilecek. İhale kapsamında belirlenen muhammen bedel 275 bin 180 lira 90 kuruş olarak açıklanırken, geçici teminat bedeli ise 8 bin 255 lira 43 kuruş olarak belirlendi.
İhale sürecine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, dilekçe, yerleşim yeri belgesi, noter onaylı imza beyanı, nüfus cüzdanı örneği, geçici teminat dekontu, vergi ve SGK borcu olmadığına dair belgeler ile Yıkım Müteahhitlik Belgesi ve iş bitirme belgelerini sunmaları gerekiyor. Tüzel kişiler için ise ek olarak ticaret sicil belgesi, noter onaylı imza sirküleri ve vekaletname gibi belgeler istenecek.
İhale şartnameleri mesai saatleri içerisinde Çatak Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde ücretsiz olarak incelenebilecek. Teklif zarflarının ise en geç ihale günü saat 10.00’a kadar Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekiyor.
İhale bedelleri peşin olarak belediye veznesine veya T.C. Ziraat Bankası Çatak Şubesi’ndeki ilgili hesaba yatırılacak. İhale kapsamında işin tamamı için teklif verilecek olup, tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olarak belirlendi.