‘Sohbet ettik bilinci yerinde’

Çok sayıda CHP’li durumu haber alır almaz hastaneye koştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hemen hastaneye geldi ve Baykal’ı yoğun bakımda ziyaret etti. Kılıçdaroğlu 30 dakika süren ziyaretin ardından “Kendisiyle az önce görüştüm, bilinci yerinde. Sohbet ettik. Ama önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor.

‘Sohbet ettik bilinci yerinde’
Yayınlama: 17.10.2017
A+
A-

Umarız hiçbir engelle karşılaşmadan kısa süre içinde sağlığına kavuşur ve tekrar görevinin başına dönmüş olur. Hiçbir vatandaşım merak etmesin, Deniz Bey sağlıklı, konuşuyor. Sol ayağında ve kolunda bazı tıbbi açıdan sorun olduğu söylenmekle birlikte, hekimler uyardığı zaman sol ayağını, elini oynatıyor. Dolayısıyla o da zaman içinde aşılmış olacak” açıklamasını yaptı. Başbakan Yıldırım’ın kendisini arayarak bilgi alıp “geçmiş olsun” dileklerini ilettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, Baykal’ın Türkiye’nin yetiştirdiği ender siyasetçilerden olduğunu anımsatarak “Bir duayendir. Hem Türk hem dünya siyasetinde bilinen, olayları sağlıklı sorgulayan, çözümleyen bir kişi. Umarım kısa süre içinde sağlığına kavuşur” dedi.
Çavuşoğlu geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hastaneye gelen isimler arasında yer aldı. Çıkışta, Baykal ile hemşehri olduklarını anımsatan Çavuşoğlu, “Aynı zamanda benim de çok sevdiğim ve saydığım bir büyüğüm ve dostum. Zamanlıca, erken müdahale yapılmış. Sağlık durumu da iyi çok şükür. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek” diye konuştu.
Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve eski Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık da hastaneye gelerek Baykal’ı ziyaret etti. 
Baykal’ın Türk siyasetinde önemli bir aktör olduğunu belirten Türk, “Çok değerli bir dostumuz. Aldığımız bilgiler çok olumlu. Durumu, saat ve saat iyiye doğru gidiyor” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.